Specials anti-aging

Bindweefsel

Een massage wat gericht is op het verbeteren van de huidconditie en de fijne lijntjes. Tevens stimuleert het de doorbloeding van de huid. Deze massage kan ingezet worden op het versteviging van de huid.

Ook kan je deze massage los bij boeken bij de behandeling.

Microdermabrasie

Klaar met de fijne lijntjes in je gezicht en wil je dit op een natuurlijke manier aanpakken kies dan voor deze behandeling.

De huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken, en dode huidcellen worden verwijderd.

Dat doe je met apparaat die over de huid heen gaat en de dode huidlaag er af schuurt. Deze behandeling werk je meer in de diepte van de huid en niet oppervlakig.

Door middel van deze behandeling gaat de huid nieuw collageen aanmaken, waardoor het weefsel strakker en steviger wordt. Na de behandeling voelt de huid weer schoon en fris aan.

Met deze behandeling heb je meteen na 1 keer al gelijk een heel mooi resultaat op de huid. Maar het beste is om het in kuurverband in te plannen van ongeveer 3 behandelingen.

Fruitzuren behandeling

De oppervlakkige chemische peeling is bedoeld om de textuur van uw huid te verbeteren. Een peeling brengt huidvernieuwing tot stand waardoor de huid gezonder wordt en meer gaat stralen.

Door het verwijderen van de bovenste huidlaag van de opperhuid, dat zijn eigenlijk al dode huidcellen gaan we een nieuwe huidlaag creëren.

We zorgen dan voor een verbeterende fijne huidstructuur, mooie gladdere huid, daardoor ziet de huid en frisser en gladder uit.

De chemische peeling zorgt voor dat de doorbloeding meer op gang komt en de collageen zorgt voor meer stevigheid en elasticiteit van de huid.

Door deze behandeling kan de huid meer en beter de producten opnemen.

De Contrage peeling is een mooie techniek om de huid te verbeteren. Om mooie resultaten te behalen zoals bij anti-aging of acne behandelingen raad ik u aan om meerdere behandelingen in te plannen.

  • Een kuur van 4 of 5 behandelingen is dan het mooiste.
  • Je kan dan 3 a 4 weken er tussen plannen. 

Hou er rekening mee dat de huid heel gevoelig kan zijn dus plan deze behandeling niet net in voor u zomervakantie.

Kosten €85,- 

Microneedling

Is een huidverbeterende behandeling waarbij hele kleine naaldjes over de huid heen gaan, deze zorgen ervoor dat de collageen productie en huidregeneratie worden gestimuleerd. Doordat je met deze behandeling heel diep in de huidlaag gaat werken kan je heel goed de huid problemen aanpakken waar nodig is. 

Hierbij gebruiken we een serum wat helemaal is afgestemd op jouw huid en wat die nodig heeft tijdens de behandeling.

Dit is een behandeling die gericht is op de huidverbetering en huidveroudering. 

Deze behandeling is heel intensief en kan dus wezen dat je na deze behandeling wel wat rood bent. 

Het is zeer effectief bij de volgende aandoeningen van de huid:

  • Droge, vale huid.
  • Vette huid met grove poriën.
  • Rimpels.
  • Pigmentvlekken.
  • Littekens.
  • Acné.

Door het specifiek afstemmen van het serum op de huidconditie van de huid kan het maximale effect worden behaald bij de behandeling. De huid krijgt een gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker.

Het beste is om deze behandeling in kuurverband in te plannen voor het juiste resultaat. Het kan ook los geboekt worden.

  • kosten €125,- los
  • In een kuur €325,-